top of page
Kezdőképernyő
A Sofőr
Érkezés
Éjszakázás
A To the Moon egy felülnézetes (2D), sci-fi témájú kalandjáték, melynek a túlnyomó része párbeszéddel, az adott terület felfedezésével, valamint a továbbjutáshoz szükséges elemek összegyűjtésével telik. Legjobban a tradicionális japán szerepjátékokhoz (JRPG) hasonlít, viszont mivel nincsen benne harc, akár interaktív novellának (visual novel) is tekinthető. A logikai "feladványok" egyáltalán nem nehezek, a hangsúly a karaktereken (azok fejlődésén, egymással való viszonyán) és a történeten van (ez utóbbi vidámabb pillanatokat is tartalmaz).

Megemlíteném még a (szerintem) zseniális zenei aláfestést, ami rengeteget hozzátesz az élményhez, minden ponton tökéletesen el lett találva. Körülbelül 4-5 óra alatt kényelmesen végigjátszható.

Azoknak ajánlom, akik nem feltétlenül kőkemény játékélményt, hanem egy nagyszerű karakterekkel rendelkező, remekül elmesélt, mély történetet keresnek.

A játékhoz két rövid és ingyen elérhető kiegészítő minizód is készült, amiknek a magyarítását szintén tartalmazza a letöltés.


A fordítást Lajtival közösen készítettük.


Fontos információ: Frissítésre került a játék, aminek következtében sajnos már nem működik vele az elkészített magyarítás. Amennyiben szeretnéd a játékot magyar felirattal játszani, kérlek érdeklődj, segítek.
GOG
Steam
Steam
Steam
bottom of page